Aktuális programok:

ez mind van nálunk:

- három étterem (wifivel),
- szálláslehetőségek,
- benzinkút (LPG is),
- háziorvos,
- fogorvos,
- gyógyszertár,
- négy élelmiszerbolt,
- két műszaki bolt,
- posta központ,
- két ATM,
- két játszótér,
- múzeumok (Csillagvár, Tájház),
- téglagyár (Wienerberger),
- Dél-Balaton Mezőgazdasági Zrt.,
- vízpalackozó üzem (Garai),
- sörgyártó üzem (Sörművek),
- autószerelő (gumi is),
- METRO raktár,
- a környék legszebb vasútállomása,
- iskola, óvoda,
- Művelődési Ház,
- futballpálya, teniszpálya,
- kiváló mobiltérerők (3G, 4G),
- térfigyelő kamerarendszer...

Statisztika:

JoomlaWatch Stats 1.2.8b by Matej Koval

Országok

49.6%HUNGARY HUNGARY
25.2%UNITED STATES UNITED STATES
11.4%CHINA CHINA
4%GERMANY GERMANY
3.3%AUSTRALIA AUSTRALIA
1.4%UNITED KINGDOM UNITED KINGDOM
0.8%AUSTRIA AUSTRIA
0.8%NETHERLANDS NETHERLANDS
0.7%SWITZERLAND SWITZERLAND
0.4%CZECH REPUBLIC CZECH REPUBLIC

Látogatók

Ma:  42
Tegnap:  51
A múlt héten:  497
Ebben a hónapban:  628
A múlt hónapban:  1994
Összesen:  26934


KÖZADATKERESŐ

Közlekedési információk PDF Nyomtat Email
SatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook
2014 január 25. (szombat) 08:57

Útinform szolgálatunk 5.30 órai összesítése alapján a Dunántúlon többnyire elállt a havazás, jelenleg Baranya és Tolna megyében, Dunaújváros és Monor közelében esik vagy szállingózik a hó. Havazást jeleztek Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Nyírségben, Tiszafüred és Debrecen környékén, valamint Csongrád és Békés megye nagy részén. Sarkad környékén ónos eső miatt síkosságmentesítési munkákat végeznünk.

 

Az országos közúthálózat tisztításán csaknem 400 munkagépünk dolgozik – az elmúlt egy nap során összesen 8300 tonna sót juttattunk ki az utakra -, a folyamatos takarítás és sózás nyomán a főutak többnyire latyakosak, hókásásak, Baranya megye déli területén, Solt és Baja térségében, Szentes és Orosháza közelében, valamint az észak-keleti országrészben havas szakaszokra kell számítani. A mellékutak a Dunántúl nyugati és déli területén, a Dél-Alföldön és a Tiszántúl nagy részén havasak, hókásásak. Azautópályák általában vizesek, nedvesek, de az M3-as emődi és az M35-ös hajdúböszörményi szakasza havas. Az M5-ös autópálya Újhartyán és Röszke között, valamint az M43-as autópálya Szegd és Makó között latyakos. Az M6-os autópálya Tolna és Baranya megyei szakasza hókásás, latyakos.

 

Járhatatlan út vagy elzárt település nincs az országban!

 

Somogy, Tolna és Baranya megyében a 7.5 tonnánál nehezebb kamionokra vonatkozó közlekedési tilalom továbbra is érvényben van. Az M6-os, M60-as valamint az M7-es és M70-es autópályákon nem kell úthasználati jogosultságot vásárolni, ez visszavonásig érvényes.

 

Továbbra is arra kérjük a közlekedőket, ha útnak indulnának fokozott óvatossággal és inkább lassabban, megfontoltabban közlekedjenek, mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek. Útinform szolgálatunk munkatársai a hivatalos Facebook és Twitter oldalainkon naponta hatszor osztanak meg országos összesítést az aktuális útállapotokról, útviszonyokról 5.30 és 17.30 között. A közlekedési eseményekről (balesetek, lezárások stb.) a www.utinform.hu oldalon kaphatnak folyamatos tájékoztatást a közlekedők, a megyei és autópálya diszpécserek telefonos elérhetőségei szintén ezen a weboldalon érhetőek el, az Útinform munkatársait pedig a 06-1-336-2400-ás telefonszámon keresztül kereshetik az autósok.

 

 

Pécsi Norbert Sándor kommunikációs osztályvezető
Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály