Aktuális programok:

ez mind van nálunk:

- három étterem (wifivel),
- szálláslehetőségek,
- benzinkút (LPG is),
- háziorvos,
- fogorvos,
- gyógyszertár,
- négy élelmiszerbolt,
- két műszaki bolt,
- posta központ,
- két ATM,
- két játszótér,
- múzeumok (Csillagvár, Tájház),
- téglagyár (Wienerberger),
- Dél-Balaton Mezőgazdasági Zrt.,
- vízpalackozó üzem (Garai),
- sörgyártó üzem (Sörművek),
- autószerelő (gumi is),
- METRO raktár,
- a környék legszebb vasútállomása,
- kiváló mobiltérerők (3G, 4G),
- iskola, óvoda,
- Művelődési Ház...

Statisztika:

JoomlaWatch Stats 1.2.8b by Matej Koval

Országok

62.4%HUNGARY HUNGARY
24.4%UNITED STATES UNITED STATES
2.5%AUSTRALIA AUSTRALIA
1.6%UNITED KINGDOM UNITED KINGDOM
1.4%CZECH REPUBLIC CZECH REPUBLIC
1.4%GERMANY GERMANY
0.9%AUSTRIA AUSTRIA
0.7%SLOVAKIA SLOVAKIA
0.5%ROMANIA ROMANIA
0.4%SWITZERLAND SWITZERLAND

Látogatók

Ma:  70
Tegnap:  149
Ezen a héten:  70
A múlt héten:  486
Ebben a hónapban:  827
A múlt hónapban:  2209
Összesen:  19174


KÖZADATKERESŐ

Felhívás partnerségi egyeztetésre PDF Nyomtat Email
SatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook
2017 január 17. (kedd) 14:07

Felhívom a tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az R76 jelű gyorsút M7 (holládi csomópont) - Keszthely (71 - 75. sz. főút csomópont) közötti szakasz megvalósítása érdekében Balatonszentgyörgy Község Önkormányzat Képviselő-testülete 78/2016. (VI. 23.) kt. határozatában döntött Balatonszentgyörgy

- Településszerkezeti Tervének (TSZT) és

- Helyi Építési Szabályzat (HÉSZ) felülvizsgálatának szükségességéről, a településrendezési eljárás elindításáról és a szükséges partnerségi egyeztetés lefolytatásáról.

A tervező Bonum Via Kft. és a Rend-Eng-Terv Építész Iroda elvégezte a község új TSZT és HÉSZ elkészítéséhez szükséges megalapozó vizsgálatokat és elkészítette a Településszerkezeti Terv, a Szabályozási Terv és a Helyi Építési Szabályzat módosításának tervezetét.

A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § (2) a) pontja szerint, partnerségi egyeztetést kezdeményezek. A nyilvánosság és a közösségi ellenőrzés lehetőségeinek biztosítása érdekében tájékoztatásul közlöm, hogy a Balatonszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos honlapján (www.balatonszentgyorgy.hu) a partnerségi egyeztetés során közlendő dokumentumok – Településszerkezeti terv, a Szabályozási Terv és a Helyi Építési Szabályzat tervezete - közlésre kerültek a „Partnerségi egyeztetés” menüpont alatt.

A partnerségi egyeztetésben részt vevő partner: települési lakosok, a működő egyházak, valamint az Önkormányzatnál a véleményezési eljárásokba bejelentkezett érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetek, valamennyi településfejlesztéssel, településrendezéssel összefüggésbe hozható települési székhelyű építészeti, mérnöki szakmai érdekképviseleti szervezet és települési székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet. Az érdekképviseleti, a civil és gazdálkodó szervezet az adott véleményezési eljárásba, az Önkormányzat polgármesteréhez a megadott határidőben benyújtott írásbeli kérelemmel jelentkezhet be. A kérelemben meg kell jelölni a véleményezési eljárás tárgyát, a szervezet nevét, képviselőjét, postai címét és e-mail címét. A partnerek 2017. január 23-ig nyilváníthatnak véleményt. A véleményeket írásban kérjük eljuttatni a Balatonszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal címére (8710 Balatonszentgyörgy, Berzsenyi u. 91.) vagy elektronikusan a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Farkas László Nándor polgármester